21M: DIÀLEG CANDIDATS/EURODIPUTATS

decide_logo

Aquest 2014 estem de celebració: complim 35 anys de treball a Catalunya per promoure una Europa federal, més democràtica i solidària i ho volem celebrar amb tots i totes vosaltres.
En el marc de les properes eleccions europees, t’oferim la possibilitat de participar a l’acte que organitzem el proper divendres 21 de març. Aquest acte es divideix en dues parts:

1. 16:30H: Diàleg entre joves i candidats a eurodiputats i/o eurodiputats: vine i participa en un debat juvenil que s’està reproduint a diferents ciutats europees i que en el cas de Barcelona se centrarà en l’atur juvenil. Podràs parlar amb els candidats/eurodiputats de tots els partits catalans amb representació al Parlament Europeu: Javi López (PSC), Ramon Tremosa (CIU), Juan Millán (PP), Jordi Solé (ERC) i Ernest Urtasun (ICV-EUiA).

2. 19H: No et perdis la presentació dels vídeos que hem elaborat per promoure la participació de joves a les properes eleccions europees i la celebració del 35è ANIVERSARI de JEF CATALUNYA.

Les places són limitades, INSCRIU-TE (l’activitat és gratuïta però és IMPRESCINDIBLE la vostra confirmació prèvia) clicant AQUÍ

Consulteu el Programa complet: PROGRAMA ACTE – 21M

Lloc: Avinguda de les Drassanes, 3, 08001 Barcelona. (sala d’actes situada a la seu de l’Assoc. de Mestres Rosa Sensat)

L’activitat compta amb la col•laboració del Consell Nacional de Joventut de Catalunya, el Consell de la Joventut de Barcelona, la Fundació Ferrer i Guàrdia i JEF Europe; i el suport de la Comissió Europea, de l’ Open Society Foundation’ i de ‘Citizens for Europe’.

Deja un comentario