Neix SAEU-JEF, la secció universitaria de JEF-Catalunya.

unnamed

Students’ Association for the European Union – JEF (SAEU – JEF) és una associació federada amb JEF Catalunya que té com a objectiu principal arribar als membres de la comunitat universitària per tal de difondre les activitats que du a terme la Unió Europea i crear un esperit europeista de caire participatiu, en que la gent s’expressi amb total llibertat d’opinió en referència a qualsevol dels aspectes relatius a la Unió Europea i a l’Europa del futur, aquella que volem i hem de construir entre tots.

Qualsevol persona que formi part de l’àmbit universitari pot unir-se a la SAEU – JEF, independentment de la universitat a la que pertanyi i el lloc que hi ocupi. Siguis estudiant de grau, doctorand, professor o si simplement pertanys d’alguna manera a la comunitat universitària, seràs més que benvingut al nostre equip!

Les activitats que realitzem són, entre d’altres, conferències sobre temes d’actualitat, promoció d’activitats de la UE i l’organització per l’assistència dels nostres membres a seminaris internacionals en col·laboració amb JEF.

 Per a més informació no dubteu en contactar amb nosaltres!

Facebook i Twitter

Deja un comentario