Eurotast: Portugal. Debatem sobre les eleccions europees

Aquest dijous passat, en el marc de la col.laboració entre Citizens For Europe i la JEF-Catalunya, es va celebrar al restaurant A Casa Portuguesa una nova edició de l’Eurotast, activitat mensual que porta a tots/es  els qui hi estiguin intessats/es a compartir un espai de debat i reflexió sobre el procés de construcció europea tot fent un recorregut gastronòmic pels diferents gustos culinaris que es poden trobar arreu d’Europa.

Entre copes de “vi verd” i “Chamuças” tots els assistents/es a l’esdeveniment vam conversar sobre la situació actual de la Unió i les properes eleccions al Parlament Europeu. Així mateix, també vam parlar  de la  direcció que hauria de prendre el projecte de construcció europea i de la influència que poden tenir  en aquest sentit les elecciones  del proper  25 de Maig.

D’altra banda, pel que fa a la organització vàrem comprovar com cada vegada hi ha més persones interessades en compartir les seves inquietuds europeistes amb nosaltres. En resum, seguim sumant, continuem reflexionant sobre Europa.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s