Qui som?

Joventut Europea Federalista de Catalunya és una associació integrada a  Joves Europeus Federalistes (JEF-Europe), amb 30.000 membres arreu de tota Europa, i membre de la Plataforma d’Entitats Europeístes de Catalunya, dedicada a la promoció de la idea d’una Europa Federal.

El nostre objectiu principal és la concienciació pública a favor de la integració Europea basada en els principis de federalisme, solidaritat i subsidiarietat. Per aquest motiu creïem en la necessitat de treballar per una societat més oberta, menys discriminatoria i amb un major grau de qualitat democràtica.

Tot això ho fem a través de les activitats organitzades pels nostres membres voluntaris en coordinació amb la JEF-Europe y d’altres seccions de la JEF per tot Europa. Com a associació apartita treballem amb independència del partits polítics.

En les nostres activitats hi ha un fort component d’intercanvi cultural, d’experiències i de coneixements amb d’altres persones de l’Unió Europea ja que pensem que posar en pràctica un coneixement mutu és tan necessari per la política com per a les persones.

Vols saber més? Contacta amb nosaltres!

descarga

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s