ASSABORIM EUROPA: EUROTAST, NOVA ACTIVITAT MENSUAL DE JEF CATALUNYA

Eurotast és un nou espai de trobada entre els membres de JEF Catalunya i obert a persones que estiguin interessades en participar en les activitats de l’associació.
Mensualment recorrerem Europa a través dels seus diferents sabors, país a país, regió per regió. Ens trobarem en algun bar/restaurant on puguem tastar aquests sabors (grec, italià, búlgar, suec…) i on ens podem posar al dia dels nostres projectes en un ambient distès, convidar a aquella/a amic/ga que creiem que pot estar interessat en col•laborar amb JEF, fer alguna reunió de coordinació o xerrar del que sigui entre nosaltres o amb la participació d’algun convidat/da especial.

Primer Eurotast

El primer Eurotast serà grec i coincideix amb la propera reunió de JEF Catalunya. L’activitat serà dijous 21 de novembre i començarà a les 8 de la tarda. El lloc escollit és el Bar Copasetic: Diputació, 55, (http://www.copaseticbarcelona.com).El preu és de 5 euros per persona i inclou una consumició i un tast de sabors grecs. Caldrà abonar els 5 euros a l’entrada de l’activitat.

Si no coneixes JEF Catalunya encara i estàs interessat/da us animem també a venir, l’activitat és oberta! Igualment, podeu convidar a qualsevol amic/ga familiar, parella o animal de companyia que li vingui de gust afegir-se.

Això sí, per raons organitzatives NECESSITEM QUE ENS CONFIRMEU PRÈVIAMENT que participareu a l’Eurotast enviant un mail a jefcatalunya@gmail.com
Tenim algunes bones idees pels propers Eurotast, així que estigueu atents a la convocatòria mensual d’ Eurotasts i apa!, a menjar-se Europa!!
Recordeu que ens podeu seguir a Facebook: https://www.facebook.com/jef.cat.9?filter=3i a twitter: https://twitter.com/jefcatalunya

JEF REUNIO

Deja un comentario