Dijous 4 de desembre…. #EUROTAST nadalenc!

Aquest mes després de l’Assemblea, arriba el proper Eurotast el proper dijous 4 de desembre a les 20:30h. Comentarem les últimes notícies de l’associació, l’actualitat europea, entre altres, però com que s’acaba l’any i tenim ganes de fer una bona celebració més informal per acomiadar aquest any tan intens, aquest Eurotast serà també especial.

collage-2014-11-24

Us proposem fer un sopar complet de celebració de fi d’any i – coincidint amb la Presidència italiana de la UE- viatjarem a Itàlia. Podrem menjar pizzes, bruschettas o fritturina italiana mentre ens posem al dia. Tot per només 10 euros (una beguda inclosa).

Tots/es heu fet possible els reptes aconseguits aquest any de celebració del nostre 35è aniversari i d’eleccions europees, pel que esperem poder celebrar-ho tots/es junts! Recordeu que els Eurotasts són oberts a tots els amics/gues, familiars o coneguts que vulguin venir.

Us demanem que per poder-nos organitzar bé és imprescindible que ens confirmeu tan aviat pugueu l’assistència amb un email a jefcatalunya@gmail.com, com a molt tard dimarts dia 2 de desembre.

 

Dades pràctiques:

Dia: dijous 4 de desembre

Hora: 20:30h

Preu: 10 euros. El menú inclou pizza, bruschettas, friturrina italiana i una consumició.

Lloc: Restaurant Siamoqua (Rambla Del Poblenou 123, 08018 Barcelona)

Deja un comentario