El 21 de març vine a parlar amb els candidats/eurodiputats

unnamed

EL 21 DE MARÇ VINE A PARLAR AMB CANDIDATS/EURODIPUTATS

Aquest 2014 estem de celebració: complim 35 anys de treball a Catalunya per promoure una Europa federal, més democràtica i solidària i ho volem celebrar amb tots i totes vosaltres.

En el marc de les properes eleccions europees, t’oferim la possibilitat de participar a l’acte que organitzem el proper divendres 21 de març. Aquest acte es divideix en dues parts:

  1. 16:30H: Diàleg entre joves i candidats a eurodiputats i/o eurodiputats: vine i participa en un debat juvenil que s’està reproduint a diferents ciutats europees i que en el cas de Barcelona se centrarà en l’atur juvenil. Podràs parlar amb els candidats/eurodiputats de tots els partits catalans amb representació al Parlament Europeu: Javi López (PSC), Ramon Tremosa (CIU), Juan Millán (PP), Jordi Solé (ERC) i Ernest Urtasun (ICV-EUiA).

 
  1. 19H: No et perdis la presentació dels vídeos que hem elaborat per promoure la participació de joves a les properes eleccions europees i la celebració del 35è ANIVERSARI de JEF CATALUNYA.

 
 

Les places són limitades, INSCRIU-TE (l’activitat és gratuïta però és IMPRESCINDIBLE la vostra confirmació prèvia) clicant AQUÍ.

Consulteu el Programa complet AQUÍ.

L’activitat compta amb la col·laboració del Consell Nacional de Joventut de Catalunya, el Consell de la Joventut de Barcelona,  la Fundació Ferrer i Guàrdia i JEF Europe; i el suport de la Comissió Europea, de l’ Open Society Foundation’ i de ‘Citizens for Europe’.

—————————————————————-

Quan? Divendres 21 de març 2014

On? Avinguda de les Drassanes, 3, 08001 Barcelona (seu de l’Assoc. de Mestres Rosa Sensat)

INSCRIPCIONS. Places limitades. Imprescindible inscripció prèvia AQUÍ

Més informació: www.jefcatalunya.com

Deja un comentario