EUROPA: DEL SOMNI A L’EXILI? CARA A CARA ENTRE CANDIDATS/ES A LES ELECCIONS EUROPEES

Amb l’objectiu d’acostar les institucions europees als i les joves de Catalunya, el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) organitzen un cara a cara entre els candidats catalans  a les eleccions al Parlament Europeu que es duran a terme el proper 25 de maig. 

L’acte tindrà lloc el 25 d’abril a les 19h al Pati Manning (C/ Montalegre, 7 Barcelona) i constarà d’una primera part en la qual les persones candidates hauran d’exposar la seva opinió sobre diferents temes triats aleatòriament en forma de debats cara a cara. Un cop acabada aquesta ronda de cara a cara, el públic es podrà adreçar als candidats . La finalització del debat donarà pas a un pica-pica amb música en directe on es podrà continuar parlant amb les persones candidates.

L’objectiu d’aquest acte no és fer una rèplica dels debats que ja es duran a terme en la campanya electoral, sinó que es pretén donar importància a les conseqüències de la política europea sobre la vida de les persones joves, i per fer-ho, es convida als candidats i candidates a exposar quin model d’Europa defensen i quines polítiques públiques s’haurien d’implementar a nivell europeu, en un format innovador i pròxim, que pretén assegurar la interacció amb els i les joves que hi assisteixin.

Aquest acte es portarà a terme en el marc de la campanya de foment de la participació jove a les eleccions europees portada a terme per la Lliga de Joves Votants (League of Young Voters).

———————————————————————————————–

Què? Debat entre els candidats/es a les eleccions europees i concert.

On? Pati Manning (C/ Montalegre, 7 Barcelona).

Quan? Divendres, a les 19h.

Quant? o€. 

1653406_628882470524703_6702146256411779738_n (1)

Deja un comentario